Tort de zmeura a la Andie & Totul Despre Raw

La reteta asta am lucrat cu Andie si ne e tare draga pentru ca e prima pe care am facut-o pentru Raw Vegan cu Thermomix. Si noi si Andie speram sa te bucuri de ea!

DSC_1543

Reteta

BLAT

170 gr curmale

50 gr seminţe de floarea soarelui

50 gr seminţe de dovleac

20 gr cacao

 

CREMA

200 gr caju hidratat pentru 3-4 ore

300 gr mix de fructe de pădure congelate (zmeură, afine, mure)

75 gr unt de cacao

130 gr miere

 

DECOR

30 gr fulgi de migdale

50 gr afine proaspete sau congelate

BLATUL:

  1. Hidratați curmalele în apă rece pentru 30 de minute.
  2. Puneți curmalele alături de restul ingredientelor în bol și mixați 1 ½ min./viteza 10. Va rezulta o pastă lipicioasă.
  3. Luați o formă pentru tort cu inel detașabil și diametrul de 16 cm. Puneți hârtie de copt pe fund și întindeți blatul în strat subțire și uniform.
  4. Dați la congelator.

CREMA:

  1. Puneți untul de cacao în bol și încălziți-l 15 min./37°C/viteza 1. Când s-a topit, goliți untul într-un recipient de sticlă.
  2. Fără să spălați bolul, puneți nucile caju și fructele de pădure congelate în bol și mărunțiți 30 sec./viteza 5.
  3. Adăugați untul de cacao topit și mierea și mixați 1 minut/viteza 10.
  4. Curățați pereții bolului cu ajutorul spatulei și continuați mixarea 1 minut/viteza 10.
  5. Turnați compoziția în strat uniform peste blat și dați la congelator pentru minim 6 ore.
  6. Decorați cu fulgi de migdale și afine

totul despre raw

Totul Despre Raw® face PR pentru un stil de viata sanatos si cat mai raw. Motto-ul lor e simplu: tot mai raw inseamna tot mai fericit! Iar scopul si mai simplu: 1.000.000 de oameni din Romania sa inceapa sa ia decizii constiente in ceea ce priveste stilul lor de viata. Asta nu inseamna ca ar trebui sa fie raw, vegani sau vegetarieni ci sa inteleaga care sunt efectele actiunilor lor asupra corpului lor si a mediului inconjurator.

No Comments Yet

Lasa un comentariu