Cum sa NU traiesti pe pilot automat

E atat de usor sa te lasi prins in mrejele lui “uite ce am facut eu!”, “uite cat am avansat” si … “stai sa vezi cate ore suplimentare am luna asta!” Stii de ce? Pentru ca e mai usor sa avansezi in cariera decat sa petreci 30 de minute in plus pentru tine. Nu te recompenseaza nimeni pentru ca ai meditat de dimineata, sau ai ales un smoothie in loc de oua prajite cu bacon, sau pentru ca ti-ai petrecut ora de pauza plimbandu-te in parc sau la sala de fitness. Ba … in unele cazuri, din contra.

Experienta mea? Am impartasit-o la Speakers Club anul trecut si o impart si cu tine acum 🙂

 

Deci … cum facem sa ne acordam un pic mai multa atentie? Hai sa incepem cu un 1 smoothie verde pe zi :). Experienta mea e ca orice pas e important. Si daca tu actionezi, vin in intampinarea ta! Intra in provocarea 20%RAW si primesti cadouri in valoare de aproape 300 de lei. Nu mai vorbim despre starea de bine. Sa spunem ca e … bonus la bonus.

totul despre raw

Totul Despre Raw® face PR pentru un stil de viata sanatos si cat mai raw. Motto-ul lor e simplu: tot mai raw inseamna tot mai fericit! Iar scopul si mai simplu: 1.000.000 de oameni din Romania sa inceapa sa ia decizii constiente in ceea ce priveste stilul lor de viata. Asta nu inseamna ca ar trebui sa fie raw, vegani sau vegetarieni ci sa inteleaga care sunt efectele actiunilor lor asupra corpului lor si a mediului inconjurator.

No Comments Yet

Lasa un comentariu