Apa alcalina – beneficii asupra frumusetii

Iti mai amintesti de vremurile cand apa era pur si simplu apa? Nimeni nu ii scotea mineralele, nimeni nu ii adauga electroliti sau proteine. Nici noi nu ne mai amintim… Cu toate acestea, apa este esentiala pentru bunastarea noastra.

Atunci cand vine vorba despre o versiune mai buna a apei normale, trebuie sa investigam – mai ales cand se spune despre acea apa ca are beneficii asupra sanatatii si frumusetii noastre, asa cum este apa alcalina.

Se spune despre apa alcalina ca ar fi fantana tineretii si campioana la hidratare. Noi am testat apa alcalina de la Perla Moldovei. Asa ca, citeste in continuare pentru a afla adevarul despre apa alcalina.

Apa alcalina vs. apa obisnuita

Apa alcalina are un pH mai ridicat decat apa obisnuita, de obicei in jur de 9 sau 10, facand-o alcalina pe scara pH-ului. Apa pe care o bei in mod obisnuit are un pH de 7. Schimbarea pH-ului nu are niciun efect asupra gustului, in schimb, se spune despre aceasta ca are mai multe beneficii, precum detoxifiere, hidratare si proprietati antioxidante.

Detoxifiere

Desi este adevarat ca in conditii normale organismul nostru isi poate echilibra singur balanta acido-alcalina, din cauza dietei necorespunzatoare (proteine animale, carbohidrati, zahar, alimente procesate), in corp poate avea loc o supra-acidifiere. Apa alcalina neutralizeaza aciditatea din corpurile noastre si curata deseurile acide din celulele, tesuturile si organele noastre.

Hidratare
 
Apa alcalina ofera o hidratare mai eficienta, deoarece are mai putine molecule de apa decat H2O-ul obisnuit. Avand de la patru pana la sase molecule pe grup (spre deosebire de 10 la 15) le permite moleculelor sa penetreze tesuturile corpului tau mult mai repede.

Proprietati antioxidante

Apa alcalina are proprietati antioxidante care neutralizeaza radicalii liberi din sange si opreste radicalii liberi de le a-ti deteriora corpul. Iar datorita formei sale lichide si moleculelor mici, acestea se absorb mult mai rapid in sistemul tau.

Lista beneficiilor atribuite apei alcaline este si mai lunga. Se spune ca aceasta stimuleaza metabolismul, creste imunitate, previne bolile si are proprietati anti-imbatranire. Unele studii sugereaza ca apa alcalina poate chiar incetini pierderea masei osoase.

Desi cercetarile asupra apei alcaline nu sunt definitive, cel mai bine este s-o incerci pe pielea ta. Pana la urma, ce instrument de masurare pentru eficacitatea a ceva este mai bun decat propriul tau corp? 🙂

Ai incercat pana acum apa alcalina? Afla mai multe despre apa alcalina de la Perla Moldovei.

totul despre raw

Totul Despre Raw® face PR pentru un stil de viata sanatos si cat mai raw. Motto-ul lor e simplu: tot mai raw inseamna tot mai fericit! Iar scopul si mai simplu: 1.000.000 de oameni din Romania sa inceapa sa ia decizii constiente in ceea ce priveste stilul lor de viata. Asta nu inseamna ca ar trebui sa fie raw, vegani sau vegetarieni ci sa inteleaga care sunt efectele actiunilor lor asupra corpului lor si a mediului inconjurator.

No Comments Yet

Lasa un comentariu