Cea mai asteptata editie a targului nostru e aici!

Sarbatorile vin! Sarbatorile vin! Sarbatorile vin! Si o data cu ele bucuria cadourilor, a regasirii cu familia si cei dragi, a meselor festive si batailor cu zapada. Oricum arata Craciunul pentru tine, e un moment care merita sarbatorit.

Pe 17 si 18 decembrie 2016, la Hotel Double Tree by Hilton in Bucuresti, 3 gazde zambitoare te intampina timp de 2 zile la un targ de Craciun special! I-au adunat impreuna pe cei mai cei din lumea nutritiei verzi, a miscarii cu scop si a dezvoltarii personale si iti ofera cadou 20% dintr-o selectie de super produse!

Un targ cu bunatati si inspiratie pentru trait si bucatarit frumos si sanatos in care imbini utilul cu placutul intrucat atelierele de gatit si dezvoltare personala te vor invita sa ramai acolo de dimineata pana seara.

Costul intrarii va fi 10 lei, bani ce vor fi donati Fundatiei Sf. Dimitrie care merita cu siguranta tot ajutorul nostru, mai ales de sarbatori 🙂

totul despre raw

Totul Despre Raw® face PR pentru un stil de viata sanatos si cat mai raw. Motto-ul lor e simplu: tot mai raw inseamna tot mai fericit! Iar scopul si mai simplu: 1.000.000 de oameni din Romania sa inceapa sa ia decizii constiente in ceea ce priveste stilul lor de viata. Asta nu inseamna ca ar trebui sa fie raw, vegani sau vegetarieni ci sa inteleaga care sunt efectele actiunilor lor asupra corpului lor si a mediului inconjurator.

No Comments Yet

Lasa un comentariu