Minunile naturii pentru cresterea imunitatii

*sursa foto: gaiahealthblog.com

Iubesc remediile naturale, si cine nu o face, cand natura ne ofera atatea minunatii? Pentru ca sezonul rece se apropie cu pasi repezi trebuie sa ne crestem imunitatea. Iata sfatul meu pentru acest sezon: sirop de catina cu miere.

Cand nu suntem in cea mai buna forma sau cand avem nevoie de un impuls pentru cresterea imunitatii, catina este darul naturii pentru noi!

Micutele fructe portocalii au cel mai mare continut de vitamina C dintre toate fructele cunoscute, de 10 ori mai multa decat citricile. Pe langa cantitatea mare de vitamina C, care face din catina un antioxidant grozav, aceasta contine cantitati considerabile de vitamina A si B, E, P, K, F si minerale precum fosfor, magneziu, calciu, fier, amino acizi esentiali si betacaroten.

Si nu numai sucul din interior sau uleiul, ce pot fi extrase datorita cantitatii substantiale de acizi grasi esentiali, ci si coaja si micile seminte transforma catina intr-un superaliment ce ne intaresc sistemul imunitar.

Pentru a obtine toate beneficiile poti consuma fructele de catina crude sau amestecate cu miere, si asta pentru ca aceste micute fructe sunt destuul de acre (lamaia este o bomboana dulce in comparatie cu ele).

Eu am gasit sirop de catina cu miere, dar si un pachet pentru imunitate (copii) la Fagurele cu Miere. Le-am incercat si sunt delicioase, ca sa nu mai vorbesc de beneficii – nicio raceala nu ma mai atinge! 🙂

totul despre raw

Totul Despre Raw® face PR pentru un stil de viata sanatos si cat mai raw. Motto-ul lor e simplu: tot mai raw inseamna tot mai fericit! Iar scopul si mai simplu: 1.000.000 de oameni din Romania sa inceapa sa ia decizii constiente in ceea ce priveste stilul lor de viata. Asta nu inseamna ca ar trebui sa fie raw, vegani sau vegetarieni ci sa inteleaga care sunt efectele actiunilor lor asupra corpului lor si a mediului inconjurator.

No Comments Yet

Lasa un comentariu