Paine si unt. Varianta gourmet si raw

Stiati ca exista o lume in care painea cu unt reprezinta o combinatie prietenoasa cu stomacul, silueta si sanatatea? Clar vorbim de lumea raw-vegana si varianta “vie” a painii cu unt care transforma cel mai simplu aperitiv intr-unul gourmet pentru o cina speciala. Partea si mai prietenoasa cu cei care apreciaza varietatea este ca posibilitatile sunt nelimitate.  Atat painicile cat si pateurile se pot obtine din orice combinatie de cereale germinate, nuci, legume si condimente, pastrand tot ce e mai bun din fiecare. Asta inseamna ca putem avea oricand, chiar de la aperitiv, aportul maxim posibil de enzime, vitamine, minerale si acizi grasi esentiali.
Va inspiram cu retete simplu de facut in sectiunea dedicata si va spunem de pe acum sa va inarmati cu un robot de bucatarie/blender si un deshidrator. Daca sunteti pe graba, va oferim si scurtatura: doar la click un distanta aveti 7 feluri de painici si 10 sortimente de unt pe care le puteti asezona cu mirodeniile preferate si un strop de sos de soia obtinut prin fermentare naturala. Cititi mai multe la Obio

totul despre raw

Totul Despre Raw® face PR pentru un stil de viata sanatos si cat mai raw. Motto-ul lor e simplu: tot mai raw inseamna tot mai fericit! Iar scopul si mai simplu: 1.000.000 de oameni din Romania sa inceapa sa ia decizii constiente in ceea ce priveste stilul lor de viata. Asta nu inseamna ca ar trebui sa fie raw, vegani sau vegetarieni ci sa inteleaga care sunt efectele actiunilor lor asupra corpului lor si a mediului inconjurator.

No Comments Yet

Lasa un comentariu