Raw Vegan Little Tyke se deschide!!!

Si … cine e rawChef acolo?
Fondatoarea comunitatii Bucataria mea vegana, Lavinia Frasinescu!
Motto-ul ei de fiecare zi Eat Healthy, Feel Great, Look Amazing! devine acum parte din bucataria Little Tyke Raw Vegan Cuisine.

De ce? Pentru ca e usor sa spui mananca sanatos, schimba-ti stilul de viata si o sa fie bine insa realitatea are si alti factori “inucurcareti” de la super stres si griji mai multe decat poti duce pana la sefi nesuferiti.

Lavinia si alchimia raw sunt prietene cu state vechi si deschide Little Tyke Raw Vegan Cuisine ca sa te ajute si pe tine sa mananci sanatos, sa te simti bine si sa arati senzational.

Nu e musai sa te duci acolo cu un diagnostic insa e bine sa stii ca pana acum a gasit remedii in caz de prea mult stres si oboseala la munca, kilograme in plus de peste iarna sau … alte perioade incarcate ale vietii :), lipsa de chef si energie pentru miscare si astenie generala. Si da, toate vin din farfurie!

totul despre raw

Totul Despre Raw® face PR pentru un stil de viata sanatos si cat mai raw. Motto-ul lor e simplu: tot mai raw inseamna tot mai fericit! Iar scopul si mai simplu: 1.000.000 de oameni din Romania sa inceapa sa ia decizii constiente in ceea ce priveste stilul lor de viata. Asta nu inseamna ca ar trebui sa fie raw, vegani sau vegetarieni ci sa inteleaga care sunt efectele actiunilor lor asupra corpului lor si a mediului inconjurator.

No Comments Yet

Lasa un comentariu