Vrei să schimbi ceva în viața ta? Daca dă, aici vei găsi 10 pași care te vor ajuta să obții ce îți dorești:

1. Numește lucrurile pe care ți le dorești dar nu le ai

Acest prim pas solicită, de fapt, o nouă conștientizare pentru că ceea ce îți dorești se poate amesteca împreună cu un gând negativ. De exemplu, „Eu nu sunt fericit sau mulțumit.”

Așadar, ia o pauză, respiră adânc și dă voie lucrurilor care îți lipsesc și pe care le vrei acum să iasă la suprafață, cu claritate.

2. Ține cont de următorul aspect: ceea ce îți dorești ține strict de tine și de binele tău sau i-ar putea ajuta și pe alții?

În opinia mea, corporațiile care se concentrează pe profit, mai mult decât pe un scop sau un serviciu, „pierd trenul”.

Aceste companii operează, de obicei, într-o cultură mică, lipsită de încredere, care limitează inovația și acțiunile creative.

În schimb, corporațiile care vând un serviciu sau produse ce aduc beneficii și altor persoane, produc un profit inevitabil, în mod natural.

Același lucru este valabil și pentru oameni. Dacă te regăsești în planul axat doar pe propria persoană, cum ar spune Sakyong Mipham, se limitează obținerea unor rezultate mari, grandioase, care ar putea servi atât vouă, cât și altora.

3. Declarația „deoarece”

Răspuns: „De ce nu-l ai?” „Deoarece”-ul tău se îndreaptă, cel mai probabil, către o idee mai veche (bazată pe gând-crez-obicei) care te reține din a obține ce îți dorești.

E bine să ne și notăm pe ceva „deoarece”-ul nostru, nu doar să ne gândim la el. O dată ce-l pui pe hârtie, vei obține în mod automat gradul de conștientizare că ceea ce te-a oprit până acum s-ar putea să nu fie un motiv, într-adevăr.

Verifică factorii reali, ai grijă de cei care lipsesc fizic și asupra cărora deți controlul, cum ar fi trainingul sau experiența necesară.

Dacă ai resursele necesare înseamnă că problema se află undeva într-o convingere limitată ce are nevoie să fie descoperită și reinventată.

4. Numește o nouă condiție de care vrei să ți cont în acest moment

Spunând „un milion de dolari” nu este util pentru că nu vor veni zburând pe fereastră. Dar, mai degrabă decât să fii practic, gândește specific.

Sapă adânc printre posibilități și preia varianta care te strigă. Dacă crezi că este vorba despre bani, mai întâi pune-ți întrebarea: cu ce mă poate ajuta o anumită sumă de bani?

Chiar va face diferența? Dacă răspunsul va fi unul „un upgrade sau o nouă mașină”, focusează-te pe noua mașină în loc de suma de bani.

Dacă chiar vrei să atingi o anumită sumă de bani, identifică suma exactă de care ai nevoie și păstrează-ți atenția asupra ei.

Spre exemplu, „mai mulți bani” nu o să funcționeze. Dar „să adaug 20.000$ în contul meu în următorii 5 ani”, funcționează.

Apoi, s-ar putea să încerci să îți faci un plan legat de cum să-ți crești fluxul de venituri curente sau cum să reduci din cheltuieli pentru a-ți putea atinge țelul.

5. Vizualizează rezultatul în prezent. Acum, aici

Experimentează ce vei simți în momentul în care dorințele se împlinesc. Vizualizează visul îndeplinit. Gândește-te la cât de benefică va fi realizarea ta.

Bucură-te de succesul tău. Bate palma cu tine însuți și strigă cat te țin plămânii: „Am reușit!” (Să sari în sus de bucurie ar fi indicat)

6. Adoptă un nou mod de gândire care afirmă realitatea dorită

Cel mai bine ar fi să începem cu „Eu sunt….” și să repetăm cu dragoste afirmația de-a lungul zilelor următoare. Din nou, în afara faptului că faci afirmația, pentru a se împlini, trebuie să te simți ca și când s-a împlinit deja.

7. Ascultă intuiția pentru idei inspirate

Îmbrățișează orice perspectivă și ia măsuri rapid. Fă tot ce îți stă în putință să te aproprii de realizarea ta țintă. Mi se pare că atunci când stau în liniște și pun întrebări pertinente acestea sunt de cele mai multe ori urmate de un gând/răspuns care se activează în mintea mea.

Acționează pe baza intuiției. Îți poate deschide noi posibilități. Continuă să mergi înainte – angajamentul persistent este foarte puternic!

8. Urmărește și recunoaște câștigurile mici pe care le faci

Bucură-te de fiecare reușită, oricat de mică ar fi! Orice sărbătorire, oricât de mică ar fi, contribuie la o mai mare încredere în sine. Acest lucru duce la rezultate suplimentare, cum ar fi asumarea riscurilor.

9. Dacă observi că ești pe drumul greșit, apasă butonul „back”

Dacă vi se opune rezistență, adăugați o afirmare nouă care inspiră acțiune. Reinventează-te înapoi sau înainte și mergi mai departe.

Aruncă un ochi peste noi resurse pe care le-ai obținut, incluzând educație, training-uri sau coacing asistat. Să aveți un partener de încredere este extrem de important.

10. Destinație finală

Să ajungi la destinația finală nu-i un aspect de neglijat. Sărbătorește într-un mod adecvat toți pașii spre succes. O manieră foarte simplă la care ne putem gândi când vine vorba despre acest proces este:

intenția – vizualizează rezultatul ACUM! – acceptă orice primești – recycle process – revendică premiul!