Este timpul nu numai să ne detoxifiem organismul, ci și locuința și hainele. Așa că azi mi-am propus să vă inspir să alegeți produse de curățare ecologice.

Pornindu-mă a le căuta pe cele mai bune, am găsit la Obio, în gama Biolù o mulțime de produse de curățare ecologice. De la detergentul pentru spălat rufe și până la cel de spălat vase, pardoseli și tot așa.

Aceste produse conțin uleiuri esențiale din agricultură ecologică, sunt 100% biodegradabile, 100% vegetale, fără derivate animale sau petrochimice, fără PEG și parabeni. Fără coloranți și silicon și fără parfumuri sintetice.

Despre necesitatea de a curăța hainele cu produse ecologice, protectoare cu pielea sensibilă, în special a bebelușului, ne-ați tot auzit vorbind.

De ce să le alegi pe acestea? Pentru că, spre exemplu, detergentul lichid pentru haine albe și colorate Biolù lasă fibrele din țesături sănătoase.

Nu conține silicon, agenți de înălbire sintetici, care se depozitează pe fibre și pot irita pielea chiar și după limpezire.

Gândindu-mă în continuare la cei mici și ale lor jocuri pe podea, te poți asigura că aceasta este în permanență curată folosind un detergent ecologic pentru pardoseli.

În plus, și vasele pot fi…ecologice. Detergenții obișnuiți ajung în organism și, din păcate, mai spală și flora stomacală, nu doar vesela.

Așa că, pentru a nu „contamina” mâncarea bio, poți cumpăra soluții ecologice de curățat casa. Așa cum este detergentul ecologic pentru spălat vase Biolù.

Îndepărtează bine grăsimea, nu irită pielea și conține ulei esențial de portocale din agricultura ecologică. Vezi gama completă Biolù. Sigur, sigur vei găsi un produs ecologic pe care îl vei îndrăgi!