Îmi plac fursecurile. Mult! Și pentru ca îmi plac atât de mult mi-am dorit o rețetă simplă și gustoasă pe care să o pot pregăti chiar la mine în bucătărie.

PS: Prima tavă a fost devorată rapid, așa că mâine facem din nou rețeta.

Ingrediente:

  • 180 gr făină;
  • 100 ml ulei extravirgin de măsline;
  • 200 gr dovleac copt;
  • 35 gr fulgi de ovăz;
  • 1 linguriță praf de copt BIO;
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu;
  • 2 lingurițe scorțișoară;
  • 2 linguri sirop de curmale/miere/sirop de arțar/agave.

Mod de preparare:

Puneți toate ingredientele într-un blender sau bol și amestecați până obțineți o pastă omogenă.

Pregătiți tava cu hârtie de copt și puneți compoziția cu o lingură lăsând spațiu între fursecuri.

Puneți tava în cuptorul preîncălzit la 180 grade și așteptați 10-12 minute.

Aștept să-mi scrieți după ce încercați rețeta. 🙂

Zile cu soare & iubire!