Dacă există un articol vestimentar care să rezume anul 2021, acesta trebuie să fie, fără îndoială, măștile elegante de față. Întrucât ne aflăm acum în pragul izolării totale 2.0, păstrarea fețelor acoperite cu măști elegante de față, este mai importantă că niciodată.

De asemenea purtarea unei măști este importantă în a te proteja pe ține însuți respectiv ajută și la protejarea celorlalți din jurul nostru evitând astfel infectarea sau transmiterea virusului.

Potrivit specialiștilor, este necesară o acoperire a feței, cu condiția să fie așezata corect pe față. Obligatoriu, masca trebuie să acopere gura și nasul, ceea ce înseamnă că o eșarfă poate funcționa, precum și o mască reală.

Măști elegante de față, unde trebuie să le purtăm

Există o listă a locurilor în care de asemenea, este obligatoriu să purtați una, inclusiv transportul public, taxiurile, magazinele, oficiile poștale și locurile publice în general.

Cu toate acestea, merită menționat faptul că regulile sunt diferite în România.

Inițial, în martie, măștile faciale erau mult mai simple. Mulți dintre noi tocmai am ajuns la versiunile de unică folosință, crezând că această este doar o situație temporară.

Cu toate acestea, pe măsură ce ne apropiem de un an de la declararea oficială a pandemiei, măștile reutilizabile sunt cu siguranță opțiunile mai durabile și mai elegante.

Designeri și mărci diferite masti elegante

Deși inițial se găseau destul de greu, din fericire, există o mulțime de designeri și mărci diferite care au trecut pe producerea de măști de față, pentru aceia dintre noi care doresc să le facă la fel de elegante și la modă că și restul ținutelor noastre.

Există Rixo, Off-White și Christopher Kane (oh my!), precum și o mulțime de alți designeri, care au creat măști elegante.

Unde vă puteți găsi masca potrivită

Dacă nu sunteți siguri de unde să începeți să vă găsiți următoarea mască de față, m-am gândit să vă prezint câteva dintre locurile mele preferate, de unde le puteți cumpăra.

Prin urmare puteți găsi mai multe articole în categoria Fashion.

Totodată există retaileri de lux online dar și creatori independenți precum Etsy și Wolf & Badger.
În continuare puteți explora sugestiile noastre cu privire la locurile preferate pentru a cumpăra măști de față enumerând câțiva producători de top.