Vara, sfaturi din curățenia de primăvară ce pot fi aplicate în sezonul cald. Putem schimba momentul în care abordăm o curățenie generală?

Vara este un bun anotimp pentru o curățenie temeinică

Când vă gândiți la curățenia de primăvară probabil vreți să scăpați de tot praful și murdăria acumulate. Vă doriți să deschideți larg ferestrele pentru aerisirea casei.

De asemenea, vă doriți să curățați temeinic lucruri precum perdelele, tapițeriile și covoarele. Dar cine spune că o curățenie de primăvară este doar pentru curățarea casei? Și cine spune că trebuie făcut în primăvară?

Acum suntem cu toții mai des acasă, nu doar în timpul iernii. Curtea, mașina, instalațiile sanitare, garderoba și chiar computerul și biroul de acasă ar putea beneficia probabil de o curățare bună.

Când aveți produse de curățenie direct din Italia activitatea va fi floare la ureche!

Am consultat câțiva experți în curățenie dintr-o serie de industrii. Am vrut să aflăm cum să curățăm unele zone deseori neglijate și care rareori intră pe lista de curățenie de primăvară. Iată un rezumat al sfaturilor de curățare de primăvară pe care le puteți folosi pe tot parcursul anului în acest articol de blog!

1. Lasă puloverele tale să hiberneze peste vară

Deseori uitate, dulapurile au nevoie și de curățare. Iarna, hainele de vară trebuie păstrate pentru următorul sezon și viceversa. Gândește-te la asta de parcă lași puloverele să ia un pui de somn lung peste vară.

În continuare vă vom prezenta câteva sfaturi de curățare pentru dulapuri în funcție de sezon.

Trecerea la vremea mai caldă înseamnă o schimbare a garderobei. Împachetați puloverele, hainele groase și orice accesorii de iarnă. Găsiți un recipient curat și uscat, care să împiedice umezeala.

Apoi, găsiți un loc sigur pentru depozitarea acestor containere. Câteva locuri care funcționează bine pentru depozitarea hainelor sezoniere sunt dulapurile, sub un pat, sub o canapea sau într-o unitate de depozitare.

Important este ca spațiul în care depozitați hainele să fie unul prielnic și lipsit de pericole. Nimic nu este mai frustrant decât să vă găsiți hainele compromise când sezonul rece „bate la ușă”.

2. Autoturismul personal are nevoie de puțină atenție vara aceasta

Poate te-ai gândit ca în primăvara care tocmai s-a încheiat să cureți mașina. Cu toate acestea, din diverse motive, anotimpul a trecut și mașina nu a primit atenția cuvenită. Nu vă faceți griji! Niciodată nu e prea târziu.

Unul dintre cele mai bune sentimente din lume este să te urci într-o mașină curată care miroase a proaspăt! Profită de ocazie și de vremea frumoasă din vara asta pentru a ieși afară. Este un moment oportun pentru a vă curăța mașina și a elimina orice resturi dosite prin toate zonele!

Ieșiți afară, respirați aerul de vară și oferiți mașinii dvs. o curățare bună. Spălați-o, aspirați-o, curățați interiorul de orice urme nedorite și terminați cu o lustruire pentru o călătorie strălucitoare.

3. Nu transforma baia într-un salon de înfrumusețare

Aproape fiecare gospodărie are acel sertar. Și nu, nu vorbim despre sertarul „cu de toate”. Vorbim de sertarul care este depășit cu produse pentru păr și o varietate de aparate. Chiar ai nevoie de acea placă de păr pe care nu ai mai folosit-o de ani de zile?

Știm că vrei mereu să arăți cât mai bine posibil, dar hai să fim serioși! Dacă baia dvs. începe să arate ca un salon de coafură ar putea fi timpul pentru o intervenție. Iată ce recomandă specialiștii în acest sens.

Să știi ce produse să cumperi și apoi cum să le folosești poate fi copleșitor. Pentru majoritatea oamenilor este o adevărată provocare și uneori se poate ajunge la diverse erori.

Acest lucru, la rândul său, duce la frustrare, timp pierdut, dulapuri și sertare pline până la refuz. Angajați-vă să vă curățați definitiv „cimitirul de produse” și să lăsați doar ceea ce folosiți în mod regulat.

4. Nu mai aștepta ca ceva să se târască din scurgeri

Cu toții am văzut filmul cu clovnul înfricoșător care ținea baloane roșii în mână. Să nu-l facem realitate! Părul, mâncarea, murdăria și grăsimile sunt câteva dintre lucrurile pe care mulți dintre noi le trimitem în scurgere în mod regulat.

Deși ar putea părea că totul dispare cu o clătire bună, acolo se întâmplă multe. Bacteriile în creștere, particulele alimentare și „clovnii” care se fermentează. Un specialist în instalații sanitare ne-a dat acest sfat la îndemână.

Scurgerile înfundate pot fi curățate cu ușurință fără a utiliza substanțe chimice puternice și toxice. Amestecă oțet cu bicarbonat de sodiu și toarnă soluția în scurgere. Așteaptă câteva minute și apoi toarnă apă fierbinte în amestecul și dopul format în scurgere.

Arătați instalației sanitare puțină dragoste în orice moment al anului cu acest sfat de curățare de primăvară.

5. Vara curățați instrumentele de curățare pentru primăvară

Poate v-ați făcut deja curățenia de primăvară și totul strălucește în jurul dvs. Ați aspirat, șters praful, spălat cu mopul, curățat geamurile…toate cele de mai sus.

Dar ce spuneți de toate instrumentele pe care le-ați folosit pentru a vă curăța casa și nu numai? Mătura, mopul, cârpele și alte instrumente de curățare sunt pline de bacterii și germeni. Nu sună deloc bine pentru sănătate.

Cel puțin gândiți-vă la tot praful și murdăria care se acumulează.

Este important să nu mai folosești ceva murdar pentru a curăța altceva. Nu are sens… Igienizați mopurile și măturile lăsându-le să se înmoaie puțin timp în bicarbonat de sodiu și apă.

Mai apoi lăsați-le să se usuce la aer. Pentru curățarea cârpelor, a bureților, a spălătoarelor și a altor instrumente de curățare similare spălați-le în mașina de spălat pe cea mai fierbinte setare.

În acest mod, noua „rundă” de curățenie vă va prinde cu „armele” în perfectă stare de funcționare. Orice produs de curățenie va acționa mai bine dacă se folosesc ustensile curate și igienizate.

Concluzie

Poate vrei să-ți petreci vara afară bucurându-te de tot ceea ce are de oferit acest anotimp. Folosește-ți timpul cu înțelepciune. Stai cu copiii, mergi la piscină, bea o băutură răcoritoare sau două.

Pe de altă parte, timpul liber poate fi folosit și în folosul propriului confort. Tot ce trebuie să faceți este să vă pregătiți un plan de acțiune.

Abordați toate subiectele prezentate în acest articol de blog într-un mod etapizat. Rezultatele nu vor întârzia să apară iar relaxarea din vara aceasta se va simți altfel într-un mediu curat și igienizat.

Pentru servicii de marketing online și link building nu uitați să intrați în contact cu noi! Un membru al echipei va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp!