Nu o știai deja? Iată că se confirmă: vegetarienii sunt mai fericiți decât cei care consumă carne! Și asta se datorează acizilor grași vegetali Omega-3!

Așa că, noi te sfătuim să adaugi în alimentația ta mai multe nuci sau deserturi raw vegan. De exemplu, cu nuci, semințe de in și dovleac. Vei vedea cum „nivelul” de fericire crește!

Până nu de mult se credea că Omega-3 din plante, ce se regăsește în nuci, în semințele de in și în uleiuri este mai puțin eficientă asupra stimulării creierului și asupra sănătății fizice decât EPA și DHA.

Este mai greu pentru organismul nostru să transforme aceste surse vegetale în aminoacizi utilizabili. Am descoperit un studiu recent în „Nutrition Journal”. Acesta a fost realizat pe 60 de vegetarieni și 78 de persoane care consumă carne. Datele arată contrariul.

Cercetatorii au descoperit că vegetarienii au raportat diete reduse seminificativ în EPA și DHA, acizi grași Omega-3 luați din consumul de pește și carne.

Multe studii spuneau că se află în stransă legătură cu starea de bine. Așa că se așteptau la o probabilitate mai mare asupra problemelor precum depresie, anxietate și bună dispoziție.

În schimb, au obținut un rezultat opus. Vegetarienii au avut un scor mai mic la testele de depresie și o stare de bine generală mai ridicată decât consumatorii de pește și carne studiați.

Se pare că acest lucru se datorează faptului că vegetarienii includ în alimentația lor o mulțime de fructe, legume și alte alimente sănătoase.

De exemplu, uleiurile neprocesate (uleiuri presate la rece care își păstrează nutrienții intacți) și nuci. Sunt foarte bogate în acid alfa-linolenic Omega-3 (ALA) vegatal.

Te intrebi cum să ai o alimentație „mai fericită”? 🙂

Go nuts! Fructele cu coaja lemnoasă, în special nucile, sunt foarte bogate în ALA. Dintre toate nucile și semințele, cele de dovleac au cel mai ridicat nivel de acizi grași Omega-3!

Pentru gurmanzii din noi, deserturile cu nuci și semințe de la Ostraw Vegan s-au dovedit cea mai ușoară cale spre bunăstarea noastră interioară.

Conțin o mulțime de nuci și semințe în forma lor crudă, pline de Omega-3 și nutrienți. Totul este „împachetat” în gusturi și arome deosebite!

P.S. Vei găsi acum în raw cofetaria noastră preferată un cheesecake de zmeură și semințe de dovleac senzațional!