Știați că există o lume în care pâinea cu unt reprezintă o combinație prietenoasă cu stomacul, silueta și sănătatea?

Clar vorbim despre lumea raw-vegană. Varianta „vie” a pâinii cu unt transformă cel mai simplu aperitiv într-unul gourmet pentru o cină specială.

Partea și mai prietenoasă cu cei care apreciază varietatea este că posibilitățile sunt nelimitate. Atât pâinicile cât și pateurile se pot obține din orice combinație de cereale germinate, nuci, legume și condimente, păstrând tot ce e mai bun din fiecare.

Asta înseamnă că putem avea oricând, chiar de la aperitiv, aportul maxim posibil de:

  • enzime;
  • vitamine;
  • minerale;
  • acizi grași esențiali.

Va inspirăm cu rețete simplu de făcut în secțiunea dedicată și vă spunem de pe acum să vă „înarmați” cu un robot de bucătărie/blender și un deshidrator.

Daca sunteți pe grabă, vă oferim și scurtătura: la doar un click distanță aveți 7 feluri de pâinici și 10 sortimente de unt pe care le puteți asezona cu mirodeniile preferate și un strop de sos de soia obținut prin fermentare naturală.

Citiți mai multe la Obio.